Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

VELIKONOČNÍ NÁDIVKA

0.0
VELIKONOČNÍ NÁDIVKA

Potřebné ingredience

200g vepřového ramínka, 250g hovězího či telecího masa, 250g uzeného masa, 6 rohlíků, 1/2litru vývaru z masa, 6 vajec, jarní bylinky, sůl

Postup přípravy

Maso dáme do mírně osolené vody a uvaříme doměkka. Rohlíky pokrájíme na kostičky a zalijeme vývarem. Maso nakrájíme na kostičky, přidáme namočené rohlíky, žloutky, posekané bylinky, osolíme. Nakonec do hmoty vmícháme tuhý sníh z bílků. Směs rozložíme do vymazané a strouhankou vysypané formy (lze i bábovková, vypadá to pak pěkně) a upečeme dočervena. Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie